Outfit fra igår

Heia! Nå er det endelig helg, og nesten tre dager jeg kan tenke på alt annet enn skole! Hadde spansk prøve idag, rle prøve igår, historie prøve på neste tirsdag, norsk fremføring på neste onsdag, naturfagsprøve på tirsdagen som kommer..? Og en engelsk framføring på tirsdag!! Herregud, er det mulig?!?!?

Ikveld skal jeg kanskje ned til KAri og møte litt folk. Men nå har jeg faktisk nettopp spilt inn en video til dere som kommer om ikke så lenge :) Uansett her er hvertfall outfit fra igår.bukse, genser bikbok ring hm sko converse jakke gammel, hva syns dere?

Slask

Heia! Sorry for så sen oppdatering men idag hadde jeg bare så sinnsykt vondt i magen på skolen, så jeg dro hjem etter fjerde time, gikk rett til senga og sov der til kl 5, hehe slask. Er litt bedre nå da :-)

Har også sykt mye prøver og framføringer for tiden. så blogg er ikke førsteprioritet. Men tenkte kanskje jeg kunne  vise dere hvilken sminke jeg bruker. Ikke som en sminkevideo, men bare der jeg forteller dere liksom. Skal prøve å spille inn etterpå. Hva har dere gjort idag da?
Tidenes blogg altså!!!

Hei! JA, nå er det meg, Maria igjen. Haha, sorry for at jeg forsvinner sånn av og til, men er ikke flink til å holde på noe i strekk over lang tid... Men ska l prøve å blogge littegrann igjen, men lover ikke at det varer så lenge. Statistikken har vell gått ned en del, tipper rundt hundre lesere er borte nå, men skal få det opp igjen. 

Nå skal jeg ta litt bilder og imens kan dere kanskje komme med noen forslag på hva jeg kan blogge om? Det er forresten skinnende sol i trondheim idag, ah ♥

354174-10-1306004365938.jpg

Gjesteinnlegg

Heey, anna her! sorry for at Maria ikke har blogget i det siste, derfor skal jeg blogge i dag. Jeg er ikke så god til å blogge eller å skive tekster osv. ikke den beste eleven på skolen, men jaja. I helga har jeg, Erica og Maria lugget over til Kari. Vi tok masse bilder, snakket og koste oss. 

Ja, det var egentlig alt jeg hadde å si :) 
der er de to andre :) 

snakkes :) 

 

Konfirmasjon er stress

Heia! Nå er jeg endelig ferdig med alt til konfirmasjonen.. Herregud, det er faktisk ganske stress. Eneste jeg har igjen nå, er å skrive en bitteliten velkomstale så skal jeg snart legge meg faktisk. Skal til kirka kl halv 11 imorgen tidlig, så skal stå opp halv ni, yey...

Frisøren fiksa det ganske bra forresten. Fjerna "etterveksten" slik at håret ble jevnt over hele og satte i noen svake striper sånn at det ble litt mer brunt og litt varmere :) Ah, sykt glad jeg fikk dra til frisøren! Kommer ikke så mye blogging imorgen, men skal prøve å oppdatere dere litt hvertfall. Sorry for gamle bilder forresten, men kameraet er akkurat satt til ladning. Når skal dere konfirmeres?

Bloggqueen

Heia! Okei, litt lenge siden nå, men har egentlig ikke tenkt noe på bloggen siden.. 24. april? :) Hehe. Nei, har ikke sluttet, men jeg er ikke så flink til å blogge i lang tid. 

Nå skal jeg snart til frisøren. Haha, var i pirbadet med klassen igår og kom hjem som en blanding av  ginger, den fargen jeg hadde og min naturlige farge. I desperasjon farget mamma håret mitt og det ble.. svart? Nesten hvertfall, og i tillegg er det veldig ujevnt oppå hodet, så nå skal det fikses hvertfall ♥♥♥ -Har også konf imorgen. Gleder meg! Skal selfølfelig ta litt bilder jeg kan legge ut. Ok, men nå må jeg stikke, snakkes ikveld!
Har dere failet med hårfarge før?

God morgen da

Heia! Nå har jeg akkurat spist frokost.. Som sagt, hater at jeg sover så lenge noen ganger. Sitter som vanlig på verandaen i sola og prøver å gjøre om vitfargen til brunfarge, hehe! Idag har jeg egentlg bare lyst til å grille og bade og hele pakka, men vannet er nok fortsatt sykt kaldt.. Jaja, 2 måneder til så er det sommerferie!!! Herregud, can't wait! ♥
Hahm tommel opp for sol og finvær og 20 grader minst!! Hva gjør dere idag?

Spreka!

Heia! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en liten joggetur, ah utrolig herlig egentlig. Resten av kvelden går vel til å slaske å se litt tv.
Bruker dere å jogge?

I nuet

Heiaa! Nå har jeg og stine tatt litt bilder og skal snart fikse brownies ♥ Kos dere resten av kvelden daa!Today's plans

HEia! Etter å kjeda meg ihjel, tatt den styrke og pleietimen fikk jeg endelig kontakt med noen som var hjemme!! Haha, kjedelig å være hjemme i påskeferien også noen ganger. Nå kommer Stine snart og det blir sikkert utrolig koselig, sykt lenge siden vi har møttes nå!

Skal prøve å få postet outfit eller noe senere, snakkes leseree ♥ Hva skal dere ikveld?

GJESTEINNLEGG FRA MINE TO HOMIEZZ

Halla alle blogglesere på mariap0z sin blogg! <3<3<3 

Dette er et gjesteinnlegg fra hennes to kule homiez donut & julla! Dette er oss:

Akkuratt nå sitter vi å hører på tidenes kuleste gængsta sang!!!!!(H) <3<3<3 Dere kan høre sangen her:


DEN ER KJEMPE KUL AZZ !!!!!!!

Senere skal vi på party, da danser vi til dene sangen.. og kanskje party rock anthem da;)) den er sjempekul!! everybody just have a good time!!!!! owhwohhwoowowhowo, 

og vet dere va?????? ale samen ! PARTY HARDER AND FUCK AND DRINK!!!! DA BLIR LIVET GODT

HADE BRA KLEM FRA OZZ OG HER ER ET BILDE AV OS OG MARIAPUSEN:


V


EVERYDAY WE´RE SHUFFLIN!!!!!!!!!!! <333333 hade folkz, snakkes seiner da!!

Heeei

Nå skal jeg snart møte Kathrine, Donata og Julie tror jeg. I hele går hadde jeg den slaske dagen, så blir godt å komme seg litt ut av huset også. 

Kom meg ikke opp av senga idag før klokka halv ett eller noe. Uff, hater at jeg sover så lenge noen ganger... Imorgen skal jeg jeg stå opp hvertfall før halv tolv!! Haha, men akkurat nå har jeg egentlig ingenting mer å si, snakkes og ha en super onsdag! ♥Hva skal dere idag?

Photography

Heiaa! Marthe lå over igår og vi gjorde egentlig ikke noe annet enn å prate, ta bittelitt bilder, spise godteri og alt sånt :) Idag skal jeg muligens til Kari og møte litt folk eller noe sånt, får se :) Har vært en sykt rolg dag ellers, så har fått gjort endel, blant annet har jeg filmet rommet mitt, just 4 u liksom :-)

Nå skal jeg få fikset meg selv litt, rette håret ogsånt, også kommer det outfit senere! Sykt fint!Hva har dere gjort i helga?

Flinkesta!

Ops, sorry. Siste uka(?) Har jeg gjort helt andre ting enn blogg. Men nå skal jeg være flink! Har masse å blogge om, og siden jeg er hjemme hele påsken blir det mye fritid :-) Haha. Nå skal jeg rette håret og kanskje bli med m&p på city lade også skal jeg kanskje møte marthe senere idag ♥

Men, si hva dere vil jeg skal blogge om, så skal jeg få det til denne gangen. Hvis dere vil ha flere videoer f. eks kom med forslag på hvilke videoer osv, mer outfiter, bilder, day-prosjekter osv :-)

Diktstars

♥Hei! Nå har jeg akkurat dusja ogsånt. Var også på dans før idag. Var forresten utrolig gøy på trinnfesten igår. Var noen band som spilte litt i starten, så ble det masse dansing, høy musikk osv ♥♥

Denne uka på skolen har vi temauke om 2. verdenskrig. Er ganske chill, men det er også masse framføringer ogsånt. Er på gruppe med Erica, Ulrik og Stian, haha, kongegruppe! Har lagd et par syke dikt fram til nå, haha, dere skulle bare sett de! :-) 

Har dere hatt elevkveld/trinnfest eller noe før?

Flink!

Heia! Idag har jeg vært på ikea og litt sånt, også har Kari ligget over. Skulle egentlig våkne opp med litt sol idag, men de tok bare kort der borte, og siden vi bare hadde småpenger ble dert ikke noe av. Har kjøpt inn til rommet idag, så når jeg får fikset alt skal jeg legge det ut på bloggen :-) Hehe, flinkaaa!

Men nå skal jeg vaske badet og rydde rommet, flinka! Også kommer Erica, Anna og Kari hit ♥ Kos! 
Skal som sagt farge håret idag! Gleder meg! Kommer resultat senere :) Hva gjør dere i ettermiddag?

Its friday, friday

Hej!  Har fri idag! Skulle egentlig til byen idag, men får se om det blir noe av. Må kjøpe meg hårfarge. Skal farge håret i helga. Det blir ca samme farge som jeg hadde når jeg nettopp hadde farga det. Ca sånn:

Kamaeraet jeg har bestilt heter forresten Nikon d3100. Kommer iløpet av neste uke :-) Har dere fri idag?

Pictures

Heia! Ah, nå er det heeelg ♥ Sykt herlig! Var på faltsad med klassen idag. Var helt greit egentlig :-) Det er en konsentrasjonsleir fra 2. verdenskrig for de som ikke visste det, heh.

Igår lå Erica over også ble hun også med meg hjem etter skolen. Idag har vi bare tatt litt bilder ogsånt. Nå skal jeg hvertfall rydde, fikse meg, dusje og alt sånt. Snakkes!Hva syns dere om bildene?

Today

  Heia! Var litt syk igår, så la bare og sov hele dagen. Har faktisk litt vondt i hodet i dag og, men jaja. Skal kanskje ut å jogge en tur idag, før det er foreldrekveld med klassen. Blir jo sikkert helt greit :-) Har forresten bestilt meg nytt kamera! Ah, det kommer iløpet av uka, gleder meg! Men snakkes senere! Er forresten sol idag ♥ Herregud, klarer ikke å vente til sommer!!!! Bare snøen begynner å smelte snart..


Hva gjør dere idag da?

Skolebilder

Heia! Sitter å ser på tv ogsånt nå, er litt småsyk idag... Har bare ligget og daffa hele dagen. Har utrolig lite å blogge om fortiden egentlig, sorry :-) Tar seg vel opp igjen! Hope so.


Hva synes dere om  bildene?

Innkjøp
mac, 110,- Vet det er veldig mørkt, men bruker det bare i kinnene.


Bikbok 249,-


Bikbok 69,-


Bikbok 199,-


Bikbok 99,-

Hva syns dere?

Når du hører meg på radion, skrur du opp lyden

radio - cir.cuz

God morgen! Nå drar jeg til byen med Kari ♥ Etter det skal jeg i familiebursdag til søskenbarn på 3. Tror jeg skal møte Marthe også, men før det må jeg få gjort litt naturfag og rydde rommet. Hater å gjøre lekser i helgene, men har fremføring på mandag så må jobbe både idag og imorgen, wey.....

Ha en super dag, poster innkjøp fra idag og igår når jeg kommer hjem! Noen som skal noe spesielt idag da?

f-r-e-d-a-g

Hej! Har akkurat kommet hjem og ser nå Norske talenter med mamma og pappa. Ble med Erica hjem fra skolen og ble med hun på teater. Vi så rock n` roll wolf, tror jeg det het. Var ganske morsomt :) Kjøpte meg også etter pudder, kan vise dere senere.

Er også utrolig godt med helg nå! Lang uke i denne uka også. Synd at jeg må bruke endel av helga på naturfag prosjekt... Hva har dere gjort idag?


Bieberfever?

Heia! I hele dag har jeg druknet i lekser, prøvepugging osv. Gøy.

Filmen igår var utrolig bra! Det handler på en måte om livet hans, og hvordan han ble oppdaget, når han er på turne osv. Var helt sykt bra stemning i salen også. Synd det satt noen som aldri klarte og slutte å hyle når de så han. Ok, skal innrømme jeg skrek litt, men hele tiden? Herregud...  Etter filmen har jeg fått helt dilla på Justin Bieber igjen! Lagd meg spilleliste med han, drømte til og med om han i natt, haha. Og idag snakket nesten alle jentene om han og filmen. Men, hva skal man si? Han er jo perfekt ♥ hahah

T-skjorta fra forrige innlegg er forresten fra h&m, siden noen spurte :-)

Hva syns dere om jb?


Kari, Julie, Anna, Donata, meg, Erica ♥ Klar for film!

To the cinema

Ah, gleder meg sånn!!!!!! Drar med Anna, Erica og Kari men det er en del andre jeg kjenner som også skal :-) For de som ikke vet det skal jeg se Justin Bieber filmen Never say never 3d. Snakkes senere! Ha en fin onsdags-kveld!


Turstjernene gikk seg bort i skogen

Hei! Nå skal jeg få gjoirt unna litt jekser, jayyy. Alle bør forresten skrive opp at det ikke regner nå! Herregud, igår pissregna det og vi hadde uteskole. Herregud, ble sykt våt og frøys sånn på føttene at det kjentes ut som jeg hadde på meg gips! Jeg og Erica gikk etter lunsjen på do for å varme oss, men da vi kom tilbake var plutselig hele klassen borte. Herregud, turstjernene klarer det igjen. Vi ble sendt langt oppi skogen og virra litt rundt der før vi ringte læreren vår. Endte med at alle fikk gå tidligere pga været, ah ♥

OG, gjett hva som skjer halv sju? NEVER SAY NEVER 3D ♥ gleder eg sykt! Blir utrolig gøy! Fler som skal?

nå er det lekser og all-bran ♥ snakkes!

Failed

Heihei! Nå ser jeg top model før paradise begynner. Idag ble Erica med meg hjem. Droppet desverre leksene og lagde sjokoladekake isteden. Heh, den ble ikke såå proff, nei. Faila med egget men fiksa den tilslutt da. Fant også ut at vi hadde omtrent en liten skjei med melis, så etter litt improvisasjon(?) fiksa vi den sukkersaus/glasuren. Haha, jaja, kaka var jo ganske god da :-)

Hva har dere gjort idag?
småe bilder, i know...

Ha en fin lørdags kveeld!

Heia! Drar nå til Kari en tur ? Snakkes senere ikveld eller imorgen! Ha en fin kveld!Fant ut at vi hadde krølltang hjemme så måtte jo prøve den! Hehe, er kke proff nei, men ble jo helt greit :-)

Fixings

Hallo! Akkurat kommet hjem fra Anna med Kari. Igår var vi flinke jenter å trente + jogging + konf opplegg! Uuuu.

Nå er jeg hjemme en tur, og fikser på rommet, før vi skal møtes igjen, og trene litt mer (haha, stolt) og ikveld blir det bilder og muligens farging av hår! Blir bra! Fargen jeg tok for en stund siden holder på å gå ut, og nå er håret mitt helt illrødt i sola. Seriøst, det ser ut som det er tent på; go brownie ♥ Men nå skal jeg sortere alle øredobbene jeg har, wish me luck.... Hva gjør dere idag?
Kari, Anna og meg ♥

Flinke turgåere

Heia! Ups, merker at bloggingen går ned.. igjen.. Men skal enten poste ønskeliste/favorittplagg eller noe sånt idag, lover!!! :-) Igår lå jeg, Anna og Erica over til Kari, fordi det var vinterdag(?) på skolen dagen etter. Sånn der man kan velge mellom ski, isfiske og gåtur. Sovnet selfølgelig to timer senere enn planlagt på kvelden, og rakk heller ikke bussen. Men etter en liten powernap på neste buss kom vi oss daa.

Haha, jeg og Erica møtte opp med uggs, joggebukse og bag og klarte selfølgelig å havne bakerst (HELT bakerst tror jeg) og gikk med K&H læreren bortover på glattisen. Men turkjent 1 og 2, fant selfølgelig en snarvei så vi tok igjen nesten alle sammen, hoho, staars (*) Har dere hatt turdag, skidag eller noe sånt på skolen i år?


stygt, lite, random, heeej

London to ibiza, straight to LA, new york

Ah, heeelg ♥ Utrolig herlig med litt fri nå, teller allerede ned til påskeferien!

Nå har Erica akkurat dratt, og ikveld tror jeg det blir roligkveld. Spise taco med mamma og pappa og bare slappe av :-) Skal muligens en snartur til byen imorgen og kjøpe meg en bukse, men ikke sikkert, Håper det da, har så lyst på den, hehe. Er toilldag itillegg, så skal være litt kjapp så det ikke blir utsolgt eller noe. Okei, se hvor mye dere bryr dere, hva skal dere ikveld?
tomler opp for helg

This weekend

Heia! HAr vært en helt super helg! Vet det kommer litt sent... hehe, men her er hvertfall det som har skjedd siden fredag (?) Hah, bl0gqueen ♥

Lå over til Kari fra fredag til lørdag, også dro jeg til byen med Erica på lørdag. Innkjøp kommer det også!

Etter bytur og et lite besøk på maccærn' overrasket vi og endel andre (Tror vi var 11 eller 12? :-) VIKTIG) Karianne, siden hun nettopp hadde hatt bursdag. Satt på restaurant, spiste is ogsånt. kooos.Så lå jeg over til ERica, sammens med Kari og Anna. Sykt gøy!

Avsluttet hele helga med en sykt gøy trening! Vi fikk gjøre hva vi ville og Cathrine tok med seg kameraa :-) (Bilder tatt av Cathrine, lånt fra Erica)


Maria

Hva syns dere om bildene?

Naturfag-love

Hei! Sorry, sen update, men  har sittet med lekser ogsånt idag. Har prøve på fredag også, i naturfag. Æsj, stygge elektrisitet, skal jo ikke bli elektrikker?..

Ha forresten helt glemt av outfit og sånt i det siste. det kan jeg fikse vettuuu :-) hehe, snakkes ♥


Har dere noen prøver i uka her?

hej hej

Heiaa :-) Har ikke vært noen spesiell dag idag. Erica ble med meg hjem etter skolen, også dro vi på trening senere. Har ikke noe mye å fortelle om heller egentlig.. Blogger for å blogge.

Har fått nye exctensions noen som vil se?


Bursdagsgave

Heihei! Nå er jeg endelig hjemme.

Har helt glemt at jeg skulle legge ut bursdaggeven jeg fikk av mamma og pappa.
Er superfornøyd med den! Retter veldig bra, blir fort varm osv. Vet ikke hva den kostet, desverre. Men vet at den brukes i noen frisørsaloner, så det går sikkert ann og gå å spørre eller noe en plass :-) Bruker dere rettetang? Hvilken?

Jada, jeg lever..

HEHE, så flink blogge jeg er altså... Men jeg har faktisk en grunn! Jeg er til farmor og farfar i helga nå, og internetten funker ikke. Og gjett når han som skal fikse det kommer da?? På søndag, når jeg drar uansett.....

Joda, er ganske kjedelig her, men jeg får jo gjort masse småting da. Idag skal jeg lage inspo-vegg ogsånt. Heh, ok, ikke så gøy nei, men drar hvertfall hjem imorgen :-) Snakkes da! Hva gjør dere i helgen?

Today

Hei!

Ha vært en utrolig koselig dag! Jeg og Erica satt bare på pc, tok bilder, ansiktsmaske osv, helt til det var en halvtime til vi skulle på turn og vi måtte skynde oss med å fikse musik, rydde osv. Bussen kom akkurat da vi kom til bussholdeplassen, og vi satte oss bakerst med kongeplasser og en piano-yogurt vær ?


Hva syns dere om bildene?

birthday girl!

Yey, i dag har jeg bursdag! Feiret dagen med verdens beste jenter, Erica, Kari og Anna ♥


Så nå er fjortis perioden over, hello fifteen!

Haba haba, hujaza kibaba

Heeej :-) Akkurta kommet hjem fra trening. Hoho, litt sliten ja, men det reddet jo hele greia når vi satte på haba haba to-tre ganger på rad.

Har masse planer for imorgen. Gleder meg sykt! Skal starte dagen med å (Kanskje) spille inn sminkevideo til dere. Så skal jeg og Erica til byen og etter det skal hun liggeover. Blir en sykt bra dag ♥ Nå skal jeg spise litt (Matvraket jaa) og se litt tv og bare slappe av. Ha en fin mandagskvevd videre! Hva er deres planer for imorgen da?


Bare for å avslutte med et lite, siste fjortisbilde :):)

Siste dag som fjorten imorgen....

Hola! Etter at jeg hadde ryddet i hele klesskapet mitt idag (!!) Dro jeg ned til Erica en tur. Satt bare og så super Nanny, tok litt bilder osv. Koselig♥

Skal snart dusje og sånt, så får vi se om jeg rekker å poste innkjøp idag eller om jeg tar det imorgen, heheee... Forresten, så har jeg bursdag på tirsdag!!! Ah, gleder meg. Så, imorgen er det siste dagen som fj0rtis, uuuu :):) Når har dere bursdag?


Jenta bak bloggen
Velkommen til min blogg! Jeg heter Maria Solvang, er 15 år og bor i Trondheim. Her vil du finne bilder, innkjøp og andre hverdagslige ting. Legg meg gjerne til som venn!.

arkiv


Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


# Bilder
# Hverdag
# Innkjøp
# Klær, hår, sminke
# Musikk
# Outfits
# Spørsmål
# Videoblogg

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits